Activa One 650 HS: 1. místo, nejlepší alkovna - žebříček Promobilu

Německý promobil.de i letos sestavil žebříček nejlepších modelů roku 2022 a Eura Mobilácká Activa One 650 HS je nejlépe hodnocená alkovna ze všech testovacích zpráv Promobilu za poslední 3 roky! Se svým prostorným zadním sezením, 37 cm vysokou dvojitou podlahou, samostatnými lůžky v alkovně a s celkovou délkou pouhých 6,50 m, sesbírala nejvyšší hodnocení 17,8 z 25 možných bodů, čímž se dostala na první místo.

Hodnocení bylo založeno na přesném sběru dat s rozměry, vlastnostmi atd. To zahrnovalo téměř 400 jednotlivých detailů pro každé vozidlo. Pro každou důležitou informaci byl stanoven samostatný standard. Celkem se hodnotilo 5 okruhů: bydlení/nástavbová část, úložný prostor, technologie, vlastnosti řízení a poměr ceny a služby.

Odkaz na článek: https://www.promobil.de/ratgeber/promobil-test-abschlusszeugnis-beste-modelle/

Virtuální prohlídka:

Contura 766 EF - 2. místo, kategorie polointegry - žebříček Promobilu

Eura Mobil s řadou Contura na podvozku Mercedes Benz trefil do černého! A s nejoblíbenějším uspořádáním půdorysu tzv. "face to face", se letos umístil na úctihodném druhém místě v kategorii poloitegrované obytné vozy v prestižním německém žebříčku Promobil. Vůz nad 3,5 tuny, se špičkovou výbavou, promyšleným interiérem a ještě působivějším vzhledem letos prostě zabodoval!

Odkaz na článek: https://www.promobil.de/ratgeber/promobil-test-abschlusszeugnis-beste-modelle/

Virtuální prohlídka:

 

EVO 77 Plus: vítěz prvního místa v soutěži Caravan and Motorhome Club Motorhome & Van Design Awards 2022.

Hodnocení 72 soutěžních vozidel proběhlo digitálním hlasováním během Caravan, Camping & Motorhome Show v Birminghamu, největší britské výstavě rekreačních vozidel. Účast byla mimořádná, více než 350 vystavovatelů, kteří patří k nejlepším světovým výrobcům, ti předváděli nejnovější obytné vozy, dodávky a karavany.
Všechna vozidla hodnotila nezávislá porota na základě širokých kritérií, která skutečně definují kvalitu obytného vozu, jako je komfort, praktičnost a bezpečnost – a to nejen při vypnutém motoru. Posuzovány byly totiž také základní prvky řízení a bezpečnost cestujících.
Rimorácké EVO 77 Plus se dostalo na první příčku díky inovativnímu dvojitému jídelnímu koutu a rozkládacímu lůžku. Jedinečný nápad v segmentu, který zaručuje maximální vnitřní obyvatelnost, maximální využití prostoru během dne a optimalizaci celkových rozměrů při odpočinku a spánku.

Odkaz na článek: https://www.rimor.it/blog/evo-77-plus-1st-place-winner-in-the-caravan-and-motorhome-club-motorhome-and-van-design-awards-2022/

 Fotogalerie Rimor Evo 77 Plus níže: