Vážení zákazníci,

rádi bychom Vám poděkovali za Vaši návštěvu na výstavě Caravaning Brno 2022!
Všem, kteří nás navštívili děkujeme a doufáme, že jste se od nás dozvěděli užitečné informace a náš stánek se Vám líbil! Pokud jste si na výstavě nestačili vybrat, rádi Vás přivítáme u nás na firmě v Humpolci!

 

 

 

 

 

 


Vedle výše zmiňované novinky jsme Vám představili i již prověřený model Eura Mobil Contura 766 EF, taktéž na podvozku Mercedes Benz Sprinter a s váhou do 4,5t. Tento velikán nabízí ubytování pro 4 osoby na jízdu a velice trendy rozložení sedací soupravy  v podobě "face to face".

 

 

 

 

 

Spolu s Rimorem jsme Vám představili již tradiční a nejoblíbenější modely od této značky, a to Rimor Seal 5 v alkovně a Rimor Seal 95 v polointegrálu. 
Oba modely na podvozku Fiat Ducato, do 3,5 tuny. 
Seal 5 pojme až 6 osob na jízdu i spánek, Seal 95 pak až 5 osob. 

 

 

 

 

 

A samozřejmě, nemohli jsme na výstavu přijet bez vlajkové lodi Eura Mobilu, bez Integry! Konkrétně model Eura Mobil Integra 890 QB, který není třeba dlouze představovat. Královna obytných aut s délkou 9 metrů, s váhou do 4,5 tuny a podvozkem Fiat Ducato v automatu!

 

 

Na letošní výstavě jsme Vám představili novinku od Eura Mobilu - Profila T Mercedes Benz Sprinter. Polointegrovanou krásku pro Vás máme ve variantě do 3,5 tuny, ale i ve variantě do 4,5 tuny! Oba vozy uvítají na palubě 4 osoby na jízdu i spánek. 

 

 

 

 

 

Blu Camp alkovna Ocean 651, zajetý model s 10 000 km na tachometru, Fiat Ducato pro osob na jízdu i spánek! 3,5 tuna samozřejmostí.

 

 

 

 

 

 

V neposlední řadě jsme vystavovali i reprezentanta podvozku Ford Tranzit, a to konkrétně model v alkovně Rimor EVO 5. 
Tento vůz je obdobou oblíbeného modelu Seal 5 s rozdílem podvozku. I tento model pojme až 6 osob na jízdu i spánek a samozřejmostí je váha do 3,5 tuny.