RIMOR

Nová řada KILIG

Rimor si pro sezónu 2023 připravil novinku v podobě nové řady vozů na podvozku Ford Tranzit, model Kilig. Kilig je podstatné jméno ve filipínském jazyce, které se používá k definování pocitu euforie způsobeného vzrušujícím nebo romantickým zážitkem.
Kilig přichází jako 6 modelů alkoven a 5 modelů poloitegrálů. 

Něco málo o zbrusu novém modelu Kilig 95 Plus: nízko profilový vůz s podvozkem Ford Transit s 2l motorem, do 3,5 tuny, s 5 místy na jízdu a 5 na spaní. Model se skládá ze zadních oddělených jednolůžek a elektrické skládací manželské postele vpředu. K dobrému jídlu slouží jídelní kout ve tvaru L a také 3 plotýnková varná deska, se dřezem, lednicí a mrazákem. Nová dispozice vyniká svým samostatným sprchovým koutem, kazetovým WC a umyvadlem. K pohodlí tepla domova a ohřevu vody slouží kombinovaný systém C4. S výškou 2,84 m a délkou 7,3 m se stává dobrým kamarádem pro Vaše cesty.

Model Kilig 69 Plus bude láska na první pohled, Jedná se o nízko profilový vůz do 3,5 tuny, s podvozkem Ford Transit a manuální převodovkou se 4 místy na jízdu a 4 na spaní. Nabízí pohodlné uspořádání ložnice typu apartmá s centrální postelí. Ženy jistě ocení dvojitou šatní skříň pro zavěšení oblečení a také vybavení kuchyňského koutu s 3 plotýnkovou varnou deskou, 141l lednicí a mrazákem. Vůz také disponuje samostatnou toaletou a sprchovým koutem.

Jako poslední model, který můžete u nás vidět od výrobce Rimor z řady Kilig je model Kilig 66 Plus na podvozku Ford Transit. Model Vás zaujme svým krásným a moderním interiérem. K výbavě podvozku patří tempomat, 2x airbarg, elektrická okna v kabině řidiče a elektrická zpětná zrcátka, centrální zamykání či asistent rozjezdu do kopce. V nástavbě Vás jistojistě zaujme kuchyňská linka s lehce omyvatelným povrchem a dřezem se skleněným víkem. Dále v kuchyňském koutě najdete 3 plotýnkový vařič a lednici 141l.

  • Polointegrovaná řada nového Kiliga

  •  Řada alkoven Kilig

  • V nadcházející sezóně si u nás budete moci vybar hned z několika modelů této nové řady. Pro více infomrací nás neváhejte kontaktovat! 
  • Nový katalog ke shlédnutí: ZDE